top of page

Tuotesuunnittelu Oy

Tuotesuunnittelu Oy on perustettu 1974. Yritys lähti liikkeelle puhtaasti teollisen muotoilun linjalla. Aktiivisesti mukana olivat muotoilija Heikki Metsä-Ketelä ja muotoilija, insinööri Juhani Senne.

Juhani Senne on Ateneumin käynyt teollinen muotoilija.

Juhani Sennen hankittua osake-enemmistön 1981, perustettiin aputoiminimi Insinööritoimisto Elektam, joka suuntautui sähkösuunnitteluun. Se olikin yhtiön pääasiallinen toimiala hyvin pitkään.

 

Vuonna 2002 perustettiin uusi tuotantohaara, joka keskittyi postikorttien julkaisemiseen. Näin oli syntynyt Sennekortit. Elämänsä taiteen parissa töitä tehnyt taiteilija, kuvittaja Tarja Senne on suunnitellut ja toteuttanut yhtiön alkuperäispostikortit, joiden pohjalta Sennekortit ovat painettu. Tarjan alkuperäistöitä on myyty myös muille tunnetuille postikorttifirmoille, yhdistyksille, järjestöille jne.

 

Vuonna 2016 Sennekortit muuttivat nimeksi Sennet ja nyt 2017 edelleen Tarja Senne Art:ksi. Tuotanto laajeni kirjoihin ym. tuotteisiin. Postikorttien lisäksi Tarja Senne on suunnitellut useille yhtiöille myös muita erilaisia tuotteita. 

Tarjan töissä on tunnusomaista tunnelmallisuus. Hän onkin saanut kiitosta tyylistään, joka on klassinen ja ajaton.

Yhtiön toimitusjohtajana toimi teollinen muotoilija, insinööri Juhani Senne. Juhani Sennen siirtyessä pois tehtävästä 1.4.2017 Tarja Senne nimitettiin uudeksi toimitusjohtajaksi ja jatkaa edelleen taiteellisena johtajana sekä taiteilijana.

se86-jpg-netti.jpg

 

Tarja Senne Art

TUOTESUUNNITTELU OY

bottom of page